President Santokhi: “Ik kan niet rusten, zolang alle problemen niet zijn opgelost”

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

“Ik kan niet rusten, zolang alle problemen in het land niet zijn opgelost.” Dit zei president Chan Santokhi tijdens een regeringspersconferentie via Zoom op de Dag van de Arbeid. Het staatshoofd gaf aan dat hij er bewust van is, dat de meetlat voor hem zeer hoog wordt gelegd. Hij gaf verder aan dat hij niet aanzit als president om te werken voor de volgende verkiezing. Ook zit hij niet om populistische maatregelen door te voeren.

De regeringsleider gaf zelfverzekerd aan dat hij er is, om het land en volk, uit die diepe crisis te halen. “Het is een immense taak,” zei de president. Hij is daarom de mening toegedaan, dat hij de volledige steun nodig heeft, van de samenleving, waaronder ook sociaal-maatschappelijke organisaties.

Het staatshoofd stoort zich niet aan negatieve reacties over hem op sociale media. “It’s a part of the game. Ik laat mij hierdoor niet afleiden en beïnvloeden. Ze zullen moe worden,” zei hij. Ook voor deze mensen zal er glans gecreëerd worden.

Verder gaf de president aan dat hij een pad heeft uitgestippeld om het land uit de crisis te halen en dit pad bewandelt hij elke dag; step by step. De resultaten kunnen beoordeeld worden op 25 mei 2025. “Dan zal men zien tak’ a kondre seti. Wins’ a no doro 100 procent, maar wel een 75 of 80 procent,” zei een zelfverzekerde president.

Sjovellie Amoksi

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait