46-jarige man doodgestoken

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

25 April 2021 13:11

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Een gewonde 65-jarige man J.R. is vrijdagmiddag aan de Leysweg aangetroffen door de politie. Hij verzon een verhaal dat hij door een automobilist was bewerkt met een zaag en vervolgens beroofd. Na onderzoek bleek hij verantwoordelijk te zijn voor de dood van Dhaniram N. (46) eerder die dag. De twee mannen, beiden Guyanees, hadden elkaar met scherpe voorwerpen aangevallen aan de Hoogestraat.

Dhaniram N., die meerdere steekverwondingen had aan zijn rug, gelaat en buik, stierf ter plekke. J.R., die een barstwond aan het hoofd had, maakte zich uit de voeten, maar kon worden aangehouden aan de Leysweg en voor medische hulp afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het onderzoek heeft uitgewezen dat J.R. en Dhaniram N. aan het borrelen waren aan de Hoogestraat toen ze ruzie kregen en elkaar te lijf gingen. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. De zestigplusser is in verzekering gesteld. Het onderzoek is door de politie van Bureau Nieuwe Haven overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel