Benjamin Fayah start promotour in Guyana

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

De Surinaamse reggaesensatie Benjamin Fayah reist morgen af naar Guyana voor een optreden. Hij kijkt uit naar dit optreden, omdat het zijn eerste keer is in Guyana. Een wens van hem gaat in vervulling, omdat hij altijd al naar het buurland wilde om op te treden. “Er is daar een groep mensen, die ik heb kunnen bereiken met mijn muziek en ik heb gehoord dat velen daar mijn muziek leuk vinden, dus wil ik ze leren kennen,” zegt hij opgewonden.

Naast het optreden zal Benjamin Fayah ook een promotour doen bij verschillende radio- en televisiestations. De tour maakt deel uit van een van de gestelde doelen van de reggaeartiest voor dit jaar. Het doel is om zijn fanbase uit te breiden via het Caribisch gebied. “Guyana is een Engelssprekend land, zo kan je muziek andere Caribische landen bereiken en van daaruit verder naar de rest van de wereld,” zegt hij.

Internationaal heeft Benjamin Fayah eerder in Europese landen opgetreden, maar Guyana is een ander niveau in zijn carrière, alsof hij een andere dimensie in zijn muziekcarrière binnenstapt. Benjamin Fayah zegt dat de meeste Surinaamse artiesten Nederlands georiënteerd zijn.

Suriname is een Nederlandssprekend land en dus zijn de meeste liedjes volledig of gedeeltelijk in het Nederlands. De meeste artiesten zijn dan ook gefocust op een doorbraak in Nederland. De artiest wil iets anders proberen en doorbreken in de Caraïben, met zijn Engelse liedjes.

De boodschap die Benjamin Fayah verspreidt, is liefde en steun naar elkaar toe. “Guyana mag alleen faya verwachten,” zegt de artiest.

Sjovellie Amoksi

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait