Autobestuurder veroorzaakt aanrijding; meerijder overleden

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

15 April 2021 16:35

Voor mij lezen

De 66-jarige mede-inzittende Orlando Wouter is op 13 april overleden. Dit na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding op 12 april aan de Martin Luther Kingweg. Wouter is op de afdeling Intensive Care (IC) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) overleden.

Uit het onderzoek van de politie van het bureau Paranam is naar voren gekomen, dat de autobestuurder R.B. (59) met de bijrijder Wouter over de bovengenoemde weg reed. Zij kwamen vanuit Paramaribo en reden in de richting van Paranam; terwijl de 37-jarige autobestuurster S.A. met haar twee minderjarige kinderen vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden.

Door tot nog toe onbekende reden kwam R.B. met zijn voertuig op de rijhelft van de tegenligger terecht met als gevolg een nagenoeg frontale aanrijding. Alle betrokkenen werden met ambulances overgebracht naar het AZP.

Zowel de automobiliste S.A. als een van haar kinderen hebben fracturen opgelopen, terwijl de autobestuurder R.B. en Wouter klaagden van lichaamspijnen. De situatie van Wouter was van dien aard, dat hij op de afdeling Intensive Care werd opgenomen waar hij de volgende dag de geest gaf.

Het ontzielde lichaam van Wouter is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie. Het is vooralsnog niet duidelijk of R.B. in het bezit is van een geldig rijbewijs.

Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is inmiddels overgedragen aan de Verkeersunit van de Politie Regio Midden.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel