Sallons aangevallen tijdens vakbondswerk in Nickerie

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loading foto
previous Vakbondsleider Michael Sallons heeft aangifte gedaan bij de politie van Nieuw Nickerie voor onder andere mishandeling. next


Vakbondsleider Michael Sallons heeft een strafklacht ingediend tegen enkele personen die hem hebben bedreigd en aangevallen op het terrein van Openbare Werken (OW) in Nickerie. De vakbondsleider is zelfs geklapt en geduwd en met de dood bedreigd. Zijn belagers maken deel uit van een vakbond die al bestaat bij OW-Nickerie. Er zijn beelden van het incident waar te zien is dat Sallons wordt aangevallen.

De vakbondsleider zegt in gesprek met Starnieuws dat hij zoiets in zijn 38-jarige carrière als vakbondsleider niet eerder heeft meegemaakt. Hij is vies en vuil uitgescholden. Anderen hebben de man die hem sloeg tegengehouden. De mensen die hem aanvielen voerden aan dat Sallons zonder toestemming het terrein heeft betreden. Zij vinden dat hij daar niks te zoeken heeft, omdat er al een bond bestaat. Zij willen niet dat hun leden lastig gevallen worden.

Sallons merkt op dat hij tientallen leden heeft in Nickerie. Hij heeft toestemming van de minister van OW om te vergaderen. Ook het afdelingshoofd van Nickerie is hiervan op de hoogte. De vakbondsleider deelt mee dat hij niet zal terugdeinzen voor intimidatie. Hij zal vandaag weer naar OW Nickerie gaan en normaal vergaderen met zijn leden.
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait