Vergunning Utopia ingetrokken en SRD 5.000 boete voor eigenaar

Gepubliceerd op:

Bron: Waterkant

Lees voor mij

De vergunning van Utopia Heritage aan de Anton Dragtenweg is ingetrokken en de eigenaar heeft een boete van SRD 5.000 gekregen. Dit zei hoofdinspecteur Orlando Jacott, regiocommandant Paramaribo, woensdag op de COVID-19-persconferentie naar aanleiding van het grote illegale feest dat dinsdagavond op de locatie is stopgezet door de politie.

Er waren honderden personen aanwezig op de locatie. De basis coronaregels zoals 1,5 meter afstand en mondkap op hebben werden nauwelijks in acht genomen. Van de straat uit was de drukte op de plaats al te merken aan het aantal voertuigen dat op de berm aan weerzijden geparkeerd waren.

Het feest was nauwlijks 24 uur later georganiseerd nadat de overheid had bekendgemaakt dat de Braziliaanse, Britse en de Zuid-Afrikaanse coronavariant voorkomen in Suriname.

Er is sprake van een zeer zorgelijke situatie. Om de gevolgen zoveel mogelijk te beperken heeft de overheid woensdag de coronamaatregelen verscherpt. Zo is de lockdown van 8 april tot en met 21 april van maandag tot en met vrijdag van 20.00 uur tot 05.00 uur en zaterdag en zondag van 18.00 uur tot en met 05.00 uur.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait