Covid-19: 3 positieve gevallen

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

26 Maart 2021 20:56

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Van de 116 personen, van wie in de afgelopen 24 uur een swab is afgenomen, bleken drie besmet te zijn met Covid-19 en testten 113 negatief. Suriname staat op een totaal van 9.088 positieven.

In het voorbije etmaal werden twee personen genezen verklaard, wat dat totaal bracht op 8.575. Op de intensivecareafdeling liggen nog twee mensen en op de zaal tien. Verder zijn er achttien positief geteste burgers in isolatie.

Het ministerie van Volksgezondheid heeft vrijdag bekendgemaakt dat de Covid-19-maatregelen voor nog eens twee weken worden gehandhaafd. In het persbericht is aangegeven dat het dagelijks aantal gerapporteerde positieve testen al enkele weken onder de tien is.

"Hoewel het aantal nieuwe besmettingen sterk is gedaald, moeten we zeer alert blijven", aldus het departement. Vandaar dat de regering heeft besloten de Covid-19-maatregelen met nog twee weken te verlengen. De bevolking wordt verzocht om zich al bij beginnende symptomen zo snel mogelijk te gaan testen en zich te isoleren van familie en collega's totdat de testuitslag bekend is.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel