29-jarige man komt om bij vechtpartij

Shoeket logo

Bron: Starnieuws

26 Maart 2021 19:37

Voor mij lezen
loading foto
previous next


Valentino Cederburg (29) is vandaag omgekomen bij een vechtpartij aan de Peperboomstraat. Het gaat om een oude ruzie waarbij ene Diego M. de schoten op het slachtoffer heeft gelost.

Uit verklaringen blijkt dat Diego M. voorbijreed in zijn auto. Hij haalde een vuistvuurwapen tevoorschijn en loste ietwat verder op een schot. Na een kwartier kwam hij terug samen met twee anderen. Hij loste dit keer een schot voor de woning van het slachtoffer. Hij stopte daarna op de kruising van de Peperboom- en Pepermuntstraat.

Valentino Cederburg ging samen met zijn broer Urvelino om rekenschap te vragen waarbij Diego M. schoten op hen heeft gelost. De slachtoffers raakten gewond, maar wisten de verdachte te ontwapenen. De twee andere mannen die samen met Diego M. waren, renden weg. De dader rende ook weg en liet zijn wagen achter.

De broers stapten in de auto en gingen achter Diego M. aan die kwam te vallen. De broers vielen Diego M. met een mes aan. Een nicht kwam erbij om de vechtenden uit elkaar te halen. Zij liep daarbij ook steekverwonding op ter hoogte van haar linkerarm. De slachtoffers werden gebracht voor medische behandeling. De auto van Diego M. werd in beslag genomen.
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel