Miguel van Assen praat niet meer met de pers

Miguel van Assen in actie
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

26 Maart 2021 17:05

Voor mij lezen

Topatleet Miguel van Assen voelt zich aangevallen door de pers. “Ik praat voorlopig niet meer met journalisten. Ik heb mijn eigen Facebookpage waar ik weer over zaken ga praten. Ik hoef niet met journalisten te praten. Er zijn een aantal dingen gepubliceerd door de media die niet op waarheid berusten”, merkt de topatleet op in gesprek met Suriname Herald.

Van Assen zegt dat hij te Wakapasi, waar hij een inzamelingsbedrag in ontvangst nam, door een journalist onbeschoft is behandeld. De journalist deed echt onbeschoft tegenover mij en ik wil en mag voorlopig niet meer tot journalisten praten, zei Van Assen.

“Ik heb mijn eigen page die ik kan promoten en ik zal dat doen. Ik bepaal wanneer ik weer op live op social media kom om over zaken te praten en niet wanneer mensen dat vinden”, vindt Van Assen.

“Ik zal de mensen alsnog bedanken die mij hebben ondersteund. Ik heb niets negatief gedaan, men weet dat de dingen zo zijn die ik heb aangehaald en toch probeert men andere dingen te vertellen. Ik ben nu aan het recoveren om deel te nemen aan mijn grote wedstrijden ‘very soon’ en zal mij daarmee bezighouden. Van mijn team mag ik voorlopig niet meer met de pers praten. Ik moet mij nu echt gaan focussen”, laat Van Assen weten.

Voor de topatleet wordt er geld ingezameld in zowel Suriname als in het buitenland nadat hij zijn situatie waarin hij verkeerd via sociale media kenbaar had gemaakt. “Ik ben de mensen dankbaar en ik zal ze op een nette manier bedanken”, aldus de topatleet.

Van Assen maakt zich op om deel te nemen aan de Zuid-Amerikaanse kampioenschappen die binnenkort worden gehouden.

Simone Awanna

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel