“Jouw lichaam verkopen om geld...”

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous next


“Jouw lichaam verkopen om geld en mooie spullen te krijgen van iemand, dat kan niet!”, zei rechter Maytrie Kuldip Singh donderdag aan een vijftienjarig meisje dat seks met haar oom José F/ kreeg, omdat zij een telefoon wilde. De oom zat in de beklaagdenbank, maar ontkende de beschuldiging van gemeenschap met een jeugdige, ontucht, pornografie en misbruik van gezag, tegen zich.

Het meisje woonde bij haar oma in, maar ging op bezoek bij haar tante. De man van haar tante, José F., gooide kusjes voor haar toen zij alleen in de woonkamer met hem zat. Zij stelde haar tante op de hoogte die haar weer naar de woonkamer stuurde. De vrouw wilde eerst niet geloven dat haar man dat kon doen, maar toen het kind zei dat hij de tweede keer kusjesgebaar naar haar toe maakte, sprak zij haar man aan. De man ontkende in eerste instantie, maar bood daarna via een appberichtje zijn verontschuldiging aan, want hij wist niet wat met hem was gebeurd. Het meisje vertelde dat de man haar naaktfoto’s had gevraagd die zij heeft verstuurd. Hij wilde voor haar een iPhone kopen.

Daarom ging zij mee met hem om seks te hebben in twee verschillende hotels. De verdachte betaalde haar SRD 5.000 om SRD 3.000. Zij mocht ook een telefoon van hem hebben. De oma had de dure telefoon gezien bij het meisje en ondervroeg haar erover. Toen het slachtoffer niet wilde vertellen wie haar het toestel had gegeven, schakelde de oma de politie in. Op die manier kwam deze zaak aan het rollen.

Bij de politie kwam aan het licht dat het meisje de telefoon en het geld van de verdachte heeft gehad. José F. werd  aangehouden en in verzekering gesteld. Hij verklaarde op vragen van zijn advocaten Maureen Nibte en Therese Roos, dat hij geen seks heeft bedreven met het meisje. Hij bleef erbij dat het kind alleen geld en een telefoon wilde. José F. zei dat hij de eerste keer samen met het meisje in een taxi naar een hotel ging. De tweede keer was hij al in het hotel en wachtte haar op, want zij kwam in een taxi. Uit een geneeskundige verklaring blijkt dat het meisje regelmatig seks heeft gehad. Het kind heeft al een vriend. Op 6 mei zal het Openbaar Ministerie zijn strafvoorstel doen. Roos en Nibte zullen dan hun pleidooi houden.
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait