Iamgold zal meer gemeenschapsprojecten ondersteunen

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

Goudmultinational Iamgold maakt zich klaar om steeds meer projecten ten behoeve van de gemeenschapsontwikkeling te ondersteunen of uit te voeren. Het gaat onder andere om projecten in het kader van water- en elektriciteitsvoorziening, maar ook ten behoeve van sport en cultuur, capaciteitsversterking en projecten die inkomsten genereren voor de gemeenschappen.

Dit zei country director Sharmila Jadnanansing, gisteren, tijdens een presentatie die is gehouden voor president Chan Santokhi.

Er is verder ook gesproken over de bedrijfsvoering, het fonds dat het bedrijf heeft opgezet ten behoeve van gemeenschapsontwikkeling, belastingafdrachten, veiligheidsissues, royalty’s, uitdagingen en COVID-19.

Het bedrijf heeft recent een overeenkomst getekend met de overheid in het kader van het waarborgen van de veiligheid in de gebieden waar de maatschappij opereert. De bedrijfsleider zegt dat haar organisatie er alles aandoet om voorzieningen te treffen om de strijd tegen COVID-19 aan te gaan. Het bedrijf is momenteel COVID-vrij.

De directeur zei verder dat haar onderneming het vaccinatieprogramma van de overheid ondersteunt.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait