Brandweer Nickerie spuit VHP-centrum schoon

De brandweer van Nickerie is bezig met het schoonspuiten van het VHP-centrum in het rijstdistrict. Dit op verzoek van OW-Nickerie.
Shoeket logo

Bron: Starnieuws

25 Februari 2021 13:21

Voor mij lezen
loadingfoto
previous De brandweer van Nickerie is bezig met het schoonspuiten van het VHP-centrum in het rijstdistrict. Dit op verzoek van OW-Nickerie. next


De brandweer heeft het partijgebouw van VHP-Nickerie schoongespoten. Er wordt verontwaardigd gereageerd op het schoonmaken van het partijcentrum van de politieke partij door de brandweer. Vooral in het licht van de activiteiten van minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken, die een kruistocht is begonnen tegen misbruik maken van staatsmiddelen voor privédoeleinden.

De gewestelijk commandant van de brandweer in Nickerie, Egbert Aikman, om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat op verzoek van Openbare Werken Nickerie de brandweer het VHP-centrum heeft schoongespoten. Het gebouw was stoffig.

Aan de brandweer is meegedeeld dat de president, vicepresident en een aantal ministers in het centrum zullen lunchen. Aikman voegt eraan toe dat hij niet zou voldoen aan het verzoek als het ging om de komst van de VHP-voorzitter. 
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel