Politie heeft weer brandstof

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

De dienstauto’s van het Korps Politie Suriname kunnen weer voorzien worden van benzine, zegt Marita Ritfeld-Asontoe, hoofd van de afdeling voorlichting van het ministerie van Justitie en Politie in gesprek met Suriname Herald. Ritfeld-Asontoe geeft aan dat het ministerie een achterstand in betaling had bij Roy Boedhoe Enterprises N.V. Deze achterstand is intussen ingelopen door het ministerie van Financiën en Planning.

Vorige week kwam aan het licht dat de politie niet kon uitrukken, omdat zij geen of weinig benzine had. Dit zorgde voor een gevoel van onveiligheid en paniek bij burgers, die contact opnamen met de politie. Vooral via social media uitten personen hun mening hierover. Intussen is dit probleem opgelost.

Het is niet de eerste keer dat de politie zonder brandstof zat. Eerder in juni 2018 is het ook voorgekomen, dat de vorige regering hoge schulden had bij de oliemaatschappij. Hierdoor zette de oliemaatschappij de levering van brandstof stop. Ook toen hadden de korpsleden hun misnoegen geuit. De politie zat met de handen in het haar, omdat zij niet adequaat kon uitrukken en bovendien werden hun werkzaamheden vertraagd.

Sjovellie Amoksi

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait