Verdachte volhardt in zijn onschuld ondanks bewijs

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous next


Jonathan V. bleef maandag in de beklaagdenbank steevast ontkennen dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan het beroven van een vrouw van haar halsketting aan de Kleine Waterstraat op 27 juli. Rechter Cynthia Valstein-Montnor zei tegen de man dat er nogal bewijs tegen hem is. Het slachtoffer legde een verklaring tegen Jonathan V. af. Bovendien zijn de strafbare handelingen van de man op beeldmateriaal vastgelegd.

Jonathan V. zegt dat hij niet de persoon op de beelden is. De magistraat gaf hem de gelegenheid om met zijn raadsman Harold Belfor te overleggen over zijn verklaring. Belfor zei aan de rechter dat Jonathan V. aangeeft dat hij onschuldig is. Daarom heeft Valstein-Montnor besloten om nog twee getuigen te horen. Dat gebeurt op 26 april. Maandag zijn een militair en een politieman gehoord.

De militair herkende de verdachte als de persoon die op de bewuste dag op het achterterrein van het presidentieel paleis rende om hulp te zoeken toen mensen achter hem aanzaten. Hij hield de man tegen toen die over de schutting van het paleis wilde springen. Jonathan V. rende verder en kon door een andere militair worden opgepakt toen een groep personen gilde dat de man een beroving had gepleegd. De militair kan zich herinneren dat Jonathan V. bij de aanhouding zei dat men de ketting kan nemen, maar hem niet moet vermoorden. De verdachte ontkent dit echter.

Een politieman die de verdachte overbracht naar het politiebureau, maakte een foto van hem. Hij toonde deze foto maandag in de rechtszaal aan de rechter. Jonathan V. vindt dat hij niet op de foto is. Deze zaak wordt op 26 april voortgezet.
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait