Verdachte oplichting geeft voortvluchtige Hoefdraad de schuld

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous next


Michel D. (42) is gearresteerd en in verzekering gesteld voor verduistering en oplichting van vier personen. Volgens hem kon hij zijn betalingsverplichtingen niet nakomen, omdat Gillmore Hoefdraad, ex-minister van Financiën, onvindbaar is. Hij beweert dat een bankrekening is geblokkeerd.
 
De verdachte kocht een auto bij een man waarbij de afspraak was gemaakt dat hij het geld via de bank zou overmaken. Hij stortte echter niets voor de verkoper. Hij gaf als smoes voor het niet nakomen van zijn betalingsverplichting op dat Hoefdraad voortvluchtig is.

Michel D. heeft de gekochte auto bij een ander ingeruild met valselijk opgemaakte documenten. Die benadeelde stond hem een voertuig af. De verdachte ruilde deze wagen in bij een derde persoon. Daarbij moest die aangever hem een kopie van zijn rijbewijs afstaan om de documenten in orde te maken. Michel D. nam het kopie rijbewijs in ontvangst, waarmee hij valse documenten maakte om het voertuig voor SRD 10 duizend te verkopen bij een autosloperij.

Uiteindelijk kwam Michel D. met het voorstel bij de sloperij om een wagen van SRD 6.000 te kopen. Hij ontving het voertuig en SRD 4.000 waarmee hij de plaats had verlaten. De vier benadeelden hebben aangiftes gedaan.
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait