‘Het gaat goed met president Santokhi’

Gepubliceerd op:

Bron: Waterkant

Lees voor mij

De Surinaamse president Chan Santokhi, die momenteel thuis zit omdat hij positief is getest op het coronavirus, zegt zich goed te voelen. In een Facebok posting dinsdag zegt hij dat het goed komt en dankt een ieder nogmaals voor alle berichten en vers fruit.

“Ik voel me goed, ik voel me fit en ik zorg ervoor dat mijn weerstand op peil blijft. Dit doe ik door veel uit te rusten, maar ook door te bewegen en te genieten van de gratis vitamine D die op mijn erf schijnt” aldus de president van Suriname.

Santokhi zegt verder: “Ik attendeer ook op valse berichten die wederom verspreid worden op social media dat dat de overheidssalarissen deze maand niet gegarandeerd zijn. De overheidssalarissen zijn zojuist normaal overgemaakt. Deze regering maakt geen valse beloftes!”

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken zei dinsdag tijdens een gehouden online persbriefing dat het bestuur van het land normaal doorgaat. Alle ministers maken het goed en er is ook virtueel vergaderd, waarbij de president de vergadering van de Raad van Ministers heeft geleid en daarbij de nodige instructies heeft gegeven.

Dinsdag 26 januari hebben de president en vice president Ronnie Brunswijk de regeringstop ook virtueel gehouden. De bewindsman deed uit de doeken dat president Santokhi vrijdag aanstaande een regeringsvergadering zal voorzitten waarbij een drietal zaken besproken zullen worden te weten het Nationaal Milieu Beleid, Ordening van de Goudsector en over Public Sector Reform.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait