Cherylee naar laatste rustplaats gebracht

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

Cherylee Zanillya Manhoef is naar haar laatste rustplaats gebracht. In Mata Gauri mocht men afscheid nemen van de achtjarige Chere, die op een zeer tragische wijze om het leven is gebracht. Ze werd door haar vader Donovan M. vermoord. Hij heeft na zijn gruwelijke daad de hand aan zichzelf geslagen.

Familie, vrienden en kennissen hebben op een fleurige wijze afscheid van haar genomen. Ze werd begraven op de Rooms-Katholieke Begraafplaats aan de Schietbaanweg. Een groot deel van de aanwezigen was in de kleur roze gekleed. Haar roze kist werd gedecoreerd met ballonnen, beertjes en bloemen.

Vanwege de COVID-19-maatregelen kon men de familie niet de nodige brasa’s geven om het leed draaglijker te maken. Deze werd vervangen door het geven van een tik aan de elleboog. De dienst werd geleid door Pater Esteban Kross.

Haar naasten konden de tranen niet meer bedwingen toen ze voor de laatste keer afscheid van Chere mochten nemen. Bemoedigende woorden werden uitgesproken. Aan Cherylee werd gezegd, dat zij nu voor altijd kan gaan rusten. Velen hadden het moeilijk om haar voor een laatste keer te groeten.

Cherylee was leerling van de Kathedrale Koorschool in Suriname en zeer geliefd onder haar medeleerlingen. Ook daar zal zij gemist worden.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait