Surinaamse Brouwerij lanceert Heineken 0.0

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

De Surinaamse Brouwerij heeft gisteren de nieuwste aanwinst in hun portfolio: Heineken 0.0 geïntroduceerd. Heineken 0.0 is een verfrissend non-alcoholisch biertje met de karakteristieke fruitige tonen van de Heineken A-gist en een zacht moutige body. De brouwer biedt hiermee consumenten de gelegenheid om altijd, op elk moment van de dag, te genieten van de kwaliteit en heerlijke smaak van Heineken, met of zonder alcohol.

Nadat het product in meer dan tachtig landen succesvol is geïntroduceerd, was het gisteren de beurt aan Suriname, meldt het bedrijf in een persbericht. Heineken 0.0 biedt de consument meer keus; het kan op ieder moment van de dag genuttigd worden zoals bijvoorbeeld na het sporten, tijdens de lunch of op het werk. Ook past Heineken 0.0 binnen een gezondere levensstijl en biedt het een non-alcoholisch alternatief op momenten dat nog aan het verkeer moet worden deelgenomen.

“Wij houden de trends en ontwikkelingen binnen de markt goed in de gaten en spelen met onze innovaties in op de behoefte van de consument,” zegt Fayzal Abdoelrazak, commercial manager van het bedrijf. Heineken 0.0 speelt volgens hem uitstekend in op de toenemende vraag naar alcoholvrij bier.

Als onderdeel van de lancering zal er een geïntegreerde mediacampagne worden uitgezet, met als slogan ‘Now you can’. Tijdens deze campagne zullen de verschillende drankmomenten van Heineken 0.0 met de consument worden gedeeld. Ook zullen er diverse samplingsactiviteiten worden uitgevoerd, waarbij personen de gelegenheid hebben om deze drank te proeven.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait