Fariyal Renfurm nieuwe directeur NVB

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous Fariyal Renfurm, nieuwe directeur NVB. Rechts minister Albert Jubithana van TCT. next


Fariyal Renfurm, dochter van Brunswijk, is benoemd tot directeur van het Nationaal Vervoersbedrijf (NVB). Zij was in augustus 2020 benoemd tot president-commissaris van het NVB. Deze functie wordt nu ingevuld door Rudisa-topper Anand Pherai, die als enige behouden werd in de raad van commissarissen (rvc).

Humphrey Dundas, directeur Volkscommunicatie op het Kabinet van de Vicepresident, om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat Renfurm al zeven jaar verbonden is aan NVB. Zij heeft diverse functies vervuld, waaronder ook in het management. Zij is eerder niet benoemd als directeur, omdat Guno Robertson een 'wurgcontract' had. Robertson is intussen ontslagen, maar hij legt zich daar niet bij neer. Hij vecht zijn ontslag aan via de groene tafel.

De Raad van Ministers heeft de aanstelling van Renfurm goedgekeurd. Vrijdag werden Renfurm en Pherai tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders geïnstalleerd in hun functie door minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme. De rvc zal worden aangevuld, deelt Dundas mee.
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait