Verontwaardiging over bumper en logo CDS 72 jaar VHP

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous next


Een toespraak van VHP-voorzitter tevens president, Chan Santokhi - bij 72 jaar van de politieke partijĀ  zaterdag - is met bumper en logo van de Communicatie Dienst Suriname (CDS) uitgezonden. Het grootste deel van de toespraak ging over de VHP, waarbij ook het startsein is gegeven voor het opstarten van de verkiezingscampagne voor 2025. De toespraak is gedistribueerd door de VHP.

Alven Roosveld, fungerend directeur van CDS, om duidelijkheid gevraagd, zegt aan Starnieuws dat aanvankelijk het in de bedoeling lag om personen te decoreren in 'de Olifant'. De president heeft al enige tijd besloten om op hoogtijdagen mensen te decoreren, en niet alleen rond de Onafhankelijkheidsdag. De openbare optredens van de president worden altijd vastgelegd door de CDS. Dit was ook het geval bij deze activiteit in 'de Olifant'.

De decoraties zijn op het laatste moment niet doorgegaan, in verband met de Covid-19 maatregelen. De toespraak als president en VHP-voorzitter is wel gehouden. Aangezien het overgrote deel ging over de VHP, is besloten de toespraak niet te distribueren via CDS. Ook is de speech niet uitgezonden via de Staatskanalen. De toespraak is wel beschikbaar gesteld aan de VHP. De bumper en het logo zijn echter gebleven, wat niet de bedoeling was, gezien het veranderde karakter van de toespraak. Roosveld benadrukt dat de CDS geen politiek instrument is.
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait