Maatregelen na serie ernstige misdrijven afgelopen dagen in Suriname

Gepubliceerd op:

Bron: Waterkant

Lees voor mij

De Surinaamse minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi heeft laten weten dat de regering kennis heeft genomen van de serie ernstige misdrijven van de afgelopen dagen. We kunnen geruststellen dat deze misdrijven een ernstige inbreuk op onze rechtsorde hebben gemaakt, zegt de minister.

“Ik heb als minister van Justitie en Politie opdracht gegeven aan de korpschef om met voortvarendheid te werken aan de opsporing van deze verdachten, opdat hun aanhouding en aldus – verwijdering uit de maatschappij – een feit is. De regering zal onder geen beding toestaan dat de veiligheid van de burger onder druk komt te staan. Daartoe zullen er in de komende periode belangrijke beleidsmaatregelen worden genomen om de veiligheid te garanderen. Veiligheid staat hoog op de prioriteitenlijst van de regering” aldus Amoksi.

“Op de samenleving doe ik ook een beroep alle informatie die verdacht lijkt, te rapporteren aan de politie. Sociale controle: ‘See something, say something’. Samen zijn wij verantwoordelijk voor een veilige maatschappij. Aan de nabestaanden bieden wij onze condoleances aan en nogmaals geven wij de garantie dat opsporing en aanhouding van de verdachten onze hoogste prioriteit heeft” zegt de minister.

Vandaag werd bekend dat het ontzielde lichaam, dat gekneveld in een vat werd aangetroffen, van de 32-jarige Columbiaan Victor Enrique Serrato Novoa is:

- Advertentie -
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait