Symbolische steenlegging nieuw kantoorgebouw Surinaamse Bierbrouwerij

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

De symbolische steenlegging voor een nieuw hoofdkantoorgebouw van de Surinaamse Bierbrouwerij heeft gisteren plaatsgevonden. Dit heugelijke feit is geschied onder aanwezigheid van de minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, Albert Ramdin, en collega Stef Blok van het Koninkrijk der Nederlanden.

De Surinaamse Bierbrouwerij is een van de oudste bedrijven in Suriname, die bijna zestig jaar oud is. Vanwege het feit dat Amstel Brouwerij N.V. in Nederland toen aandeelhouder was van dit Surinaamse bedrijf en sinds 1968 werd overgenomen door Heineken N.V., is in dat opzicht deze steenlegging gedaan door deze ministers. Ondanks moeilijke tijden heeft dit gerenommeerd bedrijf nog steeds het vertrouwen in de Surinaamse economie.

Na de toespraak van Reinoud Ottervanger, algemeen Directeur van Surinaamse Brouwerij, hebben beide ministers een bouwsteen geplaatst. Daarna werd op traditionele wijze het reeds verrichte bouwwerk met Parbo bier bespoten. Deze nieuwe investering die gezien wordt als modernisering, apprecieert minister Ramdin. De bewindsman gaf aan dat het stimuleren van het bedrijfsleven past binnen het beleid van regering-Santokhi.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait