Voortreffelijke Surinamers gedecoreerd vanwege Srefidensi

Gepubliceerd op:

Bron: Waterkant

Lees voor mij

De mensen die gisteren gedecoreerd zijn door president Chandrikapersad Santokhi, zijn Surinamers die zich op voortreffelijke wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor land en volk. Ze zijn voorgedragen uit verschillende sectoren door verschillende organisaties.

Het gaat volgens het staatshoofd om burgers in Suriname die zich belangeloos hebben ingezet voor land en volk, vanuit hun eigen verantwoordelijkheid. Hij noemt concreet sporters die zich nationaal en internationaal hebben ingespannen, alsook cultuuruitdragers, politici en personen uit verschillende beroepsgroepen.

President Santokhi zei dat dit jaar de criteria voor voordrachten zijn aangescherpt. De president heeft de hoop uitgesproken dat andere burgers inspiratie kunnen putten uit de waardering die gedecoreerden krijgen, om zich zodoende ook op voortreffelijke wijze in te zetten voor land en volk.

Ook oud-president Ronald Venetiaan, die Suriname in uitdagende tijden kundig heeft weten te leiden, werd gedecoreerd voor zijn inspanningen:

- Advertentie -

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait