8 verdachten in zaak roofoverval juwelierszaak Gomperstraat aangehouden

Gepubliceerd op:

Bron: Waterkant

Lees voor mij

Een gemengd team van de politie in Suriname, bestaande uit leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP), Kapitale Delicten(KD, het Arrestatie Team(A-Team) en Recherche Paramaribo, heeft in de afgelopen week vanaf maandag 12 oktober tot en met zaterdag 17 oktober acht verdachten aangehouden ter zake onder andere deelneming aan een criminele organisatie, diefstal door middel van geweldpleging  en medeplichtigheid aan diefstal door middel van geweldpleging.

Vier mannen hebben op zondag 4 oktober een roofoverval gepleegd in de juwelierszaak, gevestigd nabij de kruising van de Gompert- en Jamaludinstraat. Zij hebben daarbij een groot aantal gouden sieraden uit de etalagekasten weggenomen, nadat zij het glas van de kasten kapot hadden geslagen. De criminelen vluchtten vervolgens weg in een personenauto.

De acht verdachten die zijn aangehouden zijn volgens de Surinaamse politie: Chamiel, W. (53), Rivaldo, M.(21), Elton, S.(20), Ramon, D.(45), Maikel de J.(30), Jerwien, K.(34), Cyrill O.(36) en Dino, P.(34). Het voertuig waarmee de daders het strafbaar feit hebben gepleegd is achterhaald en in beslag genomen alsook een deel van de gestolen sieraden. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt deze strafzaak.

- Advertentie -

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait