Brunswijk: “President Santokhi heeft batterij aan deskundigen; er komt binnenkort verlichting”

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

President Chan Santokhi heeft een batterij aan deskundigen tot zijn beschikking en hij zal met zijn team ervoor zorgen dat er binnen korte termijn wat verlichting komt. Dit zei vicepresident Ronnie Brunswijk tegen zijn gehoor vrijdag in Wanica tijdens het bezoek van de regeringsdelegatie aan dit district. “De regering zal met man en macht werken om Suriname te krijgen waar het moet zijn”, aldus de vicepresident.

Refererend aan de mogelijkheden en potenties van Wanica en welke districtscommissaris Suraksha Sital-Hirasing eerder in haar spreekbeurt aan de regeringsfunctionarissen had voorgehouden, zei vicepresident Brunswijk ervan zeker te zijn dat de regering het district op basis hiervan tot ontwikkeling kan brengen.

Hij vraagt echter wat geduld. Vooral omdat het tijd vergt om zaken te inventariseren en weer op spoor te brengen nadat de vorige regering bij de verkiezingen door het volk is afgezet.

Brunswijk zegt te weten dat het volk haast heeft en actie wil zien. Die actie gaat volgens hem ook komen. “Maar we moeten alles eerst inventariseren, kijken waar zaken fout zijn gegaan en belangrijk is wat we hebben overgenomen.”

Hij benadrukt dat zaken evalueren inderdaad tijd vergt, maar de regering kan niet aan de slag als zij niet weet waar ze moet beginnen. “We vragen daarom geduld, het gaat goed komen, we gaan Suriname weer tot ontwikkeling brengen”, beloofde de vicepresident.

Hij zegt dat de regering grote plannen heeft met het land. Het gaat om twee districtskinderen die leidinggeven aan het land, twee districtskinderen die volgens vp Brunswijk weten wat armoede is en wat het is om te overleven met weinig inkomen.

Hij betitelde president Santokhi als een staatshoofd die zich houdt aan zijn beloften en daarop staat. Dat is dan ook de reden dat hij met zijn regeerteam de districten aandoet, zoals beloofd was na de verkiezingsoverwinning.

https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait