Vooruitkomen kan slechts door eenheid

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

10 Oktober 2020 18:06

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Een beetje later dan gepland vond vrijdag de onthulling plaats van een billboard bij het kabinet van de president. Daarop staat tegen een blauwe lucht-schildering met het wapen van Suriname in de rechterbenedenhoek in rode letters met een gele schaduw 'Together we can make it. Yes, we can!'.

Volgens initiatiefnemer Eric Tjin Kon Kiem, apostel en hoofdvoorganger van Tabernacle of Faith & Love Ministries, kreeg hij deze persoonlijke visie van God in zijn gebedstijd. Hij vertelde tijdens de onthulling dat hij altijd luistert naar de speeches van president Chandrikapersad Santokhi. "Daarin valt het mij op dat hij het altijd heeft over samen doen. Om als een eenheid de schouders onder het werk te zetten om zo vooruit te komen. En dat heeft me enorm aangesproken. Ik ben de mening toegedaan dat je niet alleen langs de kantlijn kan staan en kritiek leveren maar dat je ook iets moet doen. Dit is mijn bijdrage."

Met toestemming van de president zal de geestelijke op diverse, opvallende plekken deze billboards plaatsen. "We weten dat de regering het nu bijzonder moeilijk heeft dus we hebben uit eigen zak en met behulp van sponsoren deze billboards bekostigd", lichtte Tjin Kon Kiem toe. Hij was vrijdag vergezeld van zijn echtgenote. First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry, die waarnam voor president, sprak de hoop uit dat het bord zijn doel zal bereiken. "Met dit bord hier, middenin de stad bij het kabinet, hopen wij het signaal te geven dat we inderdaad vertrouwen moeten hebben, dat we de problemen zoals de financiële én Covid-crisis, alleen door samen te werken zullen kunnen overwinnen", stelde de presidentsvrouw. De onthullingsceremonie werd geleid door Harold Pultoo, de geestelijke adviseur van de president.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel