Ambtenaren Binnenlandse Zaken massaal naar regeringsgebouw

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

Ambtenaren zijn vandaag in groten getale getogen naar het regeringsgebouw om duidelijkheid te vragen over hun positie bij de overheid. Zij hebben in een petitie aangegeven dat ze de afgelopen maanden niet zijn uitbetaald door de overheid.

Vicepresident Ronnie Brunswijk, die de petitie in ontvangst heeft genomen en naar de mensen heeft geluisterd, heeft beloofd dit probleem zo snel mogelijk te zullen aanpakken. Hij hield hen voor met de president te zullen praten en terug te komen naar de vertegenwoordiging van de groep.

Brunswijk vond het niet verantwoord dat er zoveel mensen bij elkaar waren aangezien de COVID-19-maatregelen nog van kracht zijn. De mensen zijn niet te spreken over de handelswijze van de minister van Binnenlandse Zaken.

Brunswijk zei dat hij de kwestie ook in de vergadering van de Raad van Ministers, die nu gaande is, zal aanhalen. Hij gaf te kenen dat hij vicepresident is van het hele land en voor elke groep in de samenleving een luisterend oor heeft wanneer er een beroep op hem wordt gedaan. “Ik zal altijd naar wie dan ook luisteren. Wanneer er problemen zijn moeten we de problemen aanhoren en oplossen,” aldus de vicepresident.

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait