Man (21) die ex-partner met eind hout op hoofd slaat opgesloten

Gepubliceerd op:

Bron: Waterkant

Lees voor mij

De Surinaamse politie heeft de 21-jarige Vikash G. opgesloten voor mishandeling van zijn ex-partner. De man werd donderdag 17 september door de politie van Munder aangehouden bij het huis van de vrouw. Zij had op maandag 14 september aangifte van mishandeling gedaan tegen hem meldt het Korps Politie Suriname.

Uit het voorlopige politieonderzoek is naar voren gekomen dat Vikash enige tijd bij de vrouw inwoonde. Omdat hij de vrouw vaak mishandelde verbrak zij de relatie en zette hem het huis uit. Dit viel niet in goede aarde bij Vikash die vaak naar de woning van de vrouw ging om haar te molesteren.

Op maandag 14 september ging hij weer naar de woning van zijn ex- vrouw en sloeg daarbij shutters kapot. Toen de vrouw haar huis uit kwam sloeg Vikash haar met een eind hout op het hoofd en wel zodanig dat zij bewusteloos raakte. Na deze laffe daad koos Vikash het hazenpad.

De vrouw werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Na behandeling mocht zij dezelfde dag weer naar huis. Vikash ging die bewuste donderdag 17 september weer naar de woning van de vrouw, die meteen de politie inschakelde.

Hij werd bij de woning aangetroffen en aangehouden en is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld meldt de politie.

- Advertentie -


Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait