Adhin neemt het roer in MMC over van Sibilo

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous In het MMC is een nieuw stichtingsbestuur geïnstalleerd door minister Amar Ramadhin. Er zal onderzoek plaatsvinden naar onregelmatigheden in het ziekenhuis. (Foto: CDS) next


Soenieldath Adhin is de nieuwe voorzitter van het stichtingsbestuur van het Mungra Medisch Centrum (MMC). Hij heeft het roer overgenomen van Heve Sibilo. Minister Amar Ramadhin heeft het nieuwe bestuur. De overige leden zijn: August Lila, Ryda Kajansie, Chatta Krishnadath, Margerie Crawford, Sorabkhan Safieroelakhan en Evert Hermelijn. 

De minister had tijdens een kennismakingsbezoek twee weken geleden reeds aangekondigd dat er wisseling van de wacht zou komen. Dit naar aanleiding van vermeende misstanden, welke in de afgelopen periode zouden hebben plaatsgevonden. Het vorige bestuur had aan Ramadhin meegedeeld een pas op de plaats te willen maken, vanwege enkele specifieke zaken, waaronder ook personele en financiële onregelmatigheden, meldt de Communicatie Dienst Suriname. 

De minister heeft het oud-bestuur aangegeven dat zijn deur altijd openstaat voor dialoog. Hij geeft wel aan dat er hier en daar kritische punten zijn die mogelijk onderzocht zullen worden en waar nodig zullen er maatregelen getroffen worden. “Het moet duidelijk zijn dat u als aftredend bestuur nog steeds verantwoordelijk gesteld zal worden voor eventuele onregelmatigheden tijdens uw zittingsperiode," merkte Ramadhin op. 

Ramadhin wenst het nieuwe bestuur heel veel succes toe en kijkt uit naar een goede situatieanalyse van zowel de financiële, personele en operationele zaken. Tevens zijn er door de minister voorstellen gedaan ter verbetering van de communicatie met de Nickeriaanse samenleving en een klankbord te zijn voor de burgers. Ook dient er op korte termijn gekeken te worden naar plannen om de specialistische zorg te intensiveren en te herstructureren.

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait