Werknemer Fernandes gewond bij mislukte roof

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

23 September 2020 18:06

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Een medewerker van Fernandes Bottling is dinsdag lichtgewond geraakt toen onverlaten poogden een vrachtwagen van het bedrijf in de buurt van Atjoni te overvallen. Er werden daarbij schoten gelost op het voertuig.

De medewerkers zijn medisch onderzocht en maken het naar omstandigheden goed, laat Fernandes Bottling woensdag weten in een persbericht. Het bedrijf is in contact met de autoriteiten die het incident verder onderzoeken.

Volgens het persbericht hadden de onverlaten geen succes omdat de truck niet tot stilstand is gebracht. Maar ook al was dat gebeurd, zouden ze lelijk op hun neus hebben gekeken, omdat er geen contant geld in de truck was.

"Fernandes Bottling Company is al geruime tijd bezig om winkeliers te stimuleren volledig giraal te betalen", wordt uitgelegd. Winkeliers hebben de optie om via internetbankieren te betalen of middels POS-machines bij de levering van hun bestelling. Door deze maatregelen hebben de chauffeurs geen contant geld aan boord van de delivery trucks.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel