Politie gaat lockdownovertreders weer aanpakken

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

De politie gaat lockdownovertreders weer aanpakken. Door de politie is vastgesteld dat de groep van personen die zich niet houdt aan de lockdownmaatregelen, aan het stijgen is. Dit gedrag is onacceptabel vandaar dat de politie gebruik zal maken van de bevoegdheid haar gegeven in artikel 11 van het Politie Handvest, zegt de politie.

Vanaf vandaag zal de politie weer ertoe overgaan om overtreders aan te houden teneinde die over te brengen naar een politielocatie, alwaar zij tot en met vijf uur in de ochtend opgehouden zullen worden.

De locatie waar de overtreders opgehouden zullen worden is van dien aard dat de COVID-19 maatregelen, zoals de onderlinge afstand van tenminste anderhalve meter, toegepast kunnen worden. De locatie is niet afgeschut waardoor de overtreder, verplicht zittend op een stoel, zal kunnen genieten van de koele avondwind.

De politie zal de overtreders na vijf uur in de ochtend niet terugbrengen naar de plek waar zij zijn opgepakt. Zij zullen hun weg naar huis zelf moeten vinden.

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait