NDP komt belofte na bij gedupeerde partijleden

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

13 Augustus 2020 19:32

Voor mij lezen

De NDP komt haar belofte na bij gedupeerde partijleden. NDP’ers worden via hun partijstructuren opgeroepen om zich te wenden tot het juridisch team van de NDP, dat zich zal bezighouden met personele aangelegenheden en grondzaken.

De aanleiding hiertoe is dat de NDP de afgelopen tijd geluiden heeft opgevangen, dat onder andere leden van de NDP gedupeerd worden ten aanzien van hun rechtspositie als ambtenaar, maar ook last ondervinden bij de verstrekking bereidverklaringen en beschikkingen voor grond.

De leden kunnen volgens het hoofdbestuur van de partij in Ocer terecht voor advies en waar nodig vervolgstappen. Er zal advies gegeven worden over de rechtspositie van ambtenaren, maar ook indien er een dispuut is opgetreden bij bereidverklaringen en beschikkingen voor grond.

Belofte tijdens massameeting
Oud-president tevens NDP-voorzitter Desi Bouterse had tijdens de live massameeting van de paarse partij op 5 augustus gezegd dat hij het erg vond dat personen met een beschikking niet worden betaald of onheus worden behandeld. In dezelfde uitzending had Bouterse zijn partijgenoten gerustgesteld dat gedupeerden vanuit de partij zouden worden bijgestaan.

In het bericht staat verder dat gedupeerden zich vanaf maandag 17 augustus, steeds op de maandag, woensdag en vrijdag in het hoofdgebouw van Ocer terecht kunnen aan de Dr. H.D. Benjaminsstraat 56 van 10.00 uur – 13.00 uur.

De bekendmaking van de partij staat op sociale media en zal in ook in de lokale dagbladen worden gepubliceerd, meld het bestuur van de partij.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel