President en gevolg testen negatief op Covid-19

Gepubliceerd op:

Bron: De Ware Tijd

Lees voor mij

PARAMARIBO - President Chandrikapersad Santokhi is niet besmet met het nieuwe coronavirus. De Communicatiedienst Suriname (CDS) heeft donderdagmiddag laten weten dat ook first lady Melissa Seenacherry en minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking negatief zijn getest op Covid-19.

CDS maakte woensdagavond bekend dat het staatshoofd en zijn gevolg zich hebben laten testen nadat bekend werd dat Hugh Todd, de Guyanese minister van Buitenlandse Zaken en Buitenlandse Handel, positief was getest op Covid-19. De Surinaamse delegatie had nauw contact met de bewindsman gehad na een tweedaags bezoek aan Guyana in verband met de inauguratie van president Irfaan Ali. Hoewel het presidentieel echtpaar en Ramdin zich steeds hadden gehouden aan de Covid-19-regels, werd uit voorzorg besloten zich te laten testen.

Donderdagmiddag volgde dus het negatief resultaat, waarna het staatshoofd en het team hun werkschema zouden hervatten volgens de protocollen. Het bezoek van de president aan het ministerie van Volksgezondheid van donderdagochtend was wel gecanceld in verband met het afwachten van het testresultaat. Echter, first lady Seenacherry was tegen twaalf uur wel normaal op Lyceum 1 in verband met de examenuitslag.

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait