Cindy Uden, eerste vrouwelijke voorzitter ASRA

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous Cindy Uden, eerste vrouwelijke voorzitter van de ASRA. next


Cindy Uden is door de algemene ledenvergadering van de Associatie van Surinaamse Reisagenten (ASRA) gisteren bij enkele kandidaatstelling gekozen en geïnstalleerd tot voorzitter. Zij is de eerste vrouw die de ASRA in  haar 48-jarig bestaan als voorzitter mag leiden. Uden is Chief Operation Officer bij Jack Tours & Travel. 

De overige bestuursleden zijn: Karuna Kartaram (secretaris), Jules Tjok Pak Joe (penningmeester), Mario Amatoeloes en Anoepkoemar Bhaggan (commissarissen). Als adviseur aan het team is Waldo Gobardhan aangewezen. De zittingsduur van het bestuur is twee jaren.

Op de ledenvergadering werd afscheid genomen van het bestuur onder leiding van Riaz Mohamedjoesoef dat gedurende 5 jaar zich bijzonder heeft ingezet ter behartiging van de belangen van de ASRA onder vaak moeilijke omstandigheden met daarenboven de Covid-19 pandemie. De leden hebben hun waardering uitgesproken aan het adres van de aftredende
bestuursleden.

Het nieuwe bestuur kijkt uit naar een fijne samenwerking zowel intern met haar leden als extern met alle stakeholders in de reisbranche. Het bestuur-Uden gaat voor een open communicatie en gezamenlijke aanpak voor de ontwikkelingen van de reisindustrie tegen alle bedreigingen in van de gevolgen van Covid-19. 

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait