NDP zal onjuiste beschuldigingen rechtzetten via online meeting

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

4 Augustus 2020 21:45

Voor mij lezen

De Nationale Democratische Partij (NDP) zal antwoord geven op de valse beschuldigingen die geuit zijn bij de laatstgehouden persconferentie van de regering Santokhi-Brunswijk. Er zal een meeting, “De NDP antwoordt”, worden gehouden die live uitgezonden wordt via Apintie televisie kanaal 10.1 en op de Facebookpagina van de paarse partij.

“De NDP voelt inderdaad de behoefte om te reageren op het grove, onjuiste beeld dat gecreëerd is door de regering tijdens de persconferentie van 3 augustus,” zegt Ashwin Adhin, ondervoorzitter van de NDP in gesprek met Suriname Herald.

Tijdens een persconferentie heeft de regering de financiële status van Suriname aan het volk voorgehouden. Aangegeven wordt dat de regering onder leiding van Bouterse/Adhin een puinhoop heeft achtergelaten en zaken opzettelijk in de hand hebben gewerkt om het de zittende regering moeilijk te maken.

Kopstukken van de partij zullen tijdens de online meeting dieper ingaan op zaken, die zijn aangehaald tijdens de persconferentie. Volgens hun zijn er heel wat valse beschuldigingen geuit aan het adres van de vorige regering. De meeting zal precies om 18.00 uur live uitgezonden worden via Apintie TV en te volgen zijn op de Facebook-pagina van de NDP.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel