Parmessar geeft VW Amarok terug aan overheid

Rabin Parmessar
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

24 Juli 2020 10:27

Voor mij lezen

Rabin Parmessar, gewezen minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), heeft in een schrijven aan de regering aangeven dat hij besloten heeft het voertuig dat hij gekocht heeft, in deze een VW Amarok, terug te geven.

Naar aanleiding van alle valse beschuldigingen en laster aan zijn adres, is hij overgegaan tot dit besluit. Dat geeft Parmessar aan in zijn brief gericht aan de nieuwe minister van LVV, Prahlad Sewdien.

Op sociale media is commotie ontstaan over een brief, waaruit zou blijken dat ex-minister Parmessar een VW Amarok van de overheid, voor het luttele bedrag van SRD 20.000 had overgenomen.

“Dit is een bestaande regeling die al vele jaren toegepast wordt en velen, haast eenieder, hebben er gebruik van gemaakt. Indien er bezwaren bestaan, laat men dan deze regelingen en vele andere, schrappen. Ik kijk ernaar uit! Mogelijk kan er een lange lijst gepubliceerd worden vanaf 2005”, schrijft de gewezen bewindsman op zijn Facebookpagina.

Uiteindelijk heeft hij na alle commotie op 23 juli afstand gedaan van het voertuig. Echter eist hij van de regering om de SRD 20.000 die hij gestort heeft om de VW Amarok over te nemen van de staat, terug te storten. Ook wil hij een bedrag van SRD 939, 94 voor de verzekering van het voertuig terugkrijgen.

Parmessar zou gefraudeerd hebben met het kentekenplaat en volgens critici is de auto ver beneden de marktwaarde overgenomen van de staat.

Jerrel Harderwijk

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel