22-jarige vrouw mogelijk om het leven gebracht

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

20 Juli 2020 22:49

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Chanella van der Bok (22) is maandagmiddag naakt en besmeurd met bloed in de woonkamer van haar woning aan de Njoengkondrestraat te Munder aangetroffen. Het lichaam vertoonde verschillende verwondingen. In het belang van het onderzoek is een man naar het politiebureau overgebracht voor verhoor.

Volgens de buren werd Van der Bok zaterdag voor het laatst gezien. Dit kwam vreemd over bij een tante, die op hetzelfde adres woont. De vrouw besloot poolshoogte te nemen en trof haar nicht dood aan in de woning. Aan de hand van de feiten en omstandigheden ter plaatse wijst veel erop dat de Natin-studente door middel van misdrijf om het leven is gebracht.

Een arts stelde de dood ter plekke vast waarna het ontzielde lichaam in afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag is genomen voor obductie. Ondanks dat er een man voor verhoor is opgebracht, tast de politie nog in het duister over het motief en wie de daad kan hebben gepleegd. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel