Volksgezondheid werkt aan nieuwe structuur aanpak COVID-19

Amar Ramadhin, minister van Volksgezondheid. Foto: Beeld STVS
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

20 Juli 2020 21:51

Voor mij lezen

Het ministerie van Volksgezondheid werkt met man en macht aan een nieuwe structuur voor het COVID-19-managementteam in verband met de aanpak van het coronavirus. Het dashboard van de COVID-19-website wordt voorzien van adequate informatie en wordt dagelijks geüpdatet. Voorlopig wordt de samenleving via dit dashboard van nodige informatie voorzien.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid zegt dat er morgen een persbriefing gehouden zal worden, waarbij de gemeenschap van allerhande informatie over de laatste ontwikkelingen van COVID-19 voorzien zal worden. Hiervoor is het ministerie in overleg met diverse deskundigen om te komen tot een adequate oplossing. De bewindvoerder benadrukt dat de aanpak van de COVID-19-pandemie hoog op zijn prioriteitenlijst staat.

Minister Ramadhin stelt dat spoedig het nieuw aangestelde team gepresenteerd zal worden. Ook de nieuwe richtlijnen zullen aan de samenleving voorgehouden worden. Het ministerie van Volksgezondheid vraagt de gemeenschap om wat geduld te betrachten en de geldende COVID-19-voorzorgsmaatregelen in acht te blijven nemen.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel