Regering hecht waarde aan effectiviteit van beleid

President Santokhi tijdens de retraite in Hotel Marriott. Foto: NII
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

19 Juli 2020 06:06

Voor mij lezen

De regering Santokhi hecht veel waarde aan effectiviteit van beleid. Het gaat erom dat er zaken gedaan worden die nadrukkelijk en betekenisvol een impact gaan hebben op het leven van de Surinaamse mens, ongeacht waar ze leven of hun politieke achtergrond.

Volgens minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, gaat het om het voeren van een beleid dat tot positieve en daadwerkelijke verbetering van de levensstandaard in Suriname kan leiden.

Minister Albert Ramdin. Foto: NII

“Dat kan je alleen maar realiseren als je alle krachten bij elkaar zet, een beroep doet op eenieder en men zich daadwerkelijk inzet,” zegt minister Ramdin tevens eerste vervanger van de vicepresident.

Het nieuwe regeerteam bestaande uit president Chan Santokhi, vicepresident Ronnie Brunswijk en de voltallige Raad van Ministers (RvM) is deze week bijeen in het Courtyard by Marriott hotel, waar er aan teambuilding wordt gedaan. Daarbij worden niet alleen vooral de nieuwe ministers aangescherpt, maar ook verschillende punten betreffende het nieuw te voeren beleid besproken.

Er wordt vandaag specifiek ingegaan op de drie prioriteitsgebieden van de nieuwe regering namelijk de financiële crisis, COVID-19, het armoedevraagstuk en hoe delen van de Surinaamse bevolking hierbij geholpen moeten worden.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel