Moeder en dochter omgekomen bij aanrijding Afobakaweg

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

12 Juli 2020 14:27

Voor mij lezen

PARA - Soenita Ramautarsing (29 jaar) en haar dochter Jane zijn zaterdagmiddag overleden na betrokken te zijn geweest bij een zware aanrijding aan de Afobakaweg ter hoogte van mast 14. Vier andere slachtoffers zijn in kritieke toestand met vier ambulances afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Ramautarsing, die drie inzittenden in haar voertuig had, reed in de richting van Powaka. Vanuit de tegenovergestelde richting kwam een andere wagen met twee inzittenden. Die auto werd op gegeven moment ingehaald door een terreinwagen. In een poging een botsing met de terreinwagen, die op haar rijhelft was gekomen, te voorkomen, week Ramautarsing uit naar links. Nog voordat we weer op de eigen rijhelft kwam, botste ze tegen de tegenligger.

Ramautarsing en haar minderjarige dochter waren vrijwel op slag dood. Van het andere voertuig werd S.R. door de zware klap uit het voertuig geslingerd. Ze had een grote barstwond aan haar schedel en wordt op de intensivecareafdeling verpleegd. Naar verluidt is haar toestand kritiek.

Het heeft ruim een uur geduurd, voordat de verschillende ambulancediensten op de plek van de aanrijding arriveerden. De overleden autobestuurder was in het bezit van een geldig rijbewijs. Het is vooralsnog niet bekend als de vermoedelijke veroorzaker zich al bij de politie heeft aangemeld.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel