Covid-19: Teller genezen verklaarden hoger dan active cases

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous next


23 personen zijn genezen verklaard, terwijl voor vandaag 10 personen positief getest zijn op het coronavirus. De teller van de genezen personen is geklommen naar 315. Aantal active cases staat op 275. 

Het totaal aantal personen dat besmet is geraakt, is gestegen naar 604. Deze besmettelijke ziekte heeft 14 levens opgeëist. Drie personen zijn opgenomen op de Intensive Care Unit van St. Vincentius Ziekenhuis. PL-voorzitter Paul Somohardjo is vanmiddag ook ontslagen uit de intensieve zorg en wordt overgebracht naar 's Lands Hospitaal voor verdere observatie. 

Vanaf vandaag mogen meer bedrijven en organisaties hun deuren openen voor het publiek. Vicepresident Ashwin Adhin deelde gisteren mee dat het gaat om religieuze groeperingen, de horecasector, sportscholen en casino’s die in overleg met het Covid-19 managementteam de benodigde voorzorgsmaatregelen hebben getroffen. De 1,5 meter afstand houden, het handen wassen en het dragen van mond- en neusbescherming, blijven van kracht. 

Contactberoepen, zoals kapsalons, barbershops, fysiotherapie, kunnen weer openen, als zij de gestelde maatregelen van het opvolgen. De partiële lockdown geldt nu van 22.00 tot en met 05.00 uur in de ochtend.


Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait