Vice-president spreekt ook bezorgde ouders van schoolkinderen toe

Gepubliceerd op:

Bron: Waterkant

Lees voor mij

Vanaf vandaag, maandag 6 juli, zullen de scholen in Suriname weer onderwijs aanbieden aan de examenklassen op alle niveaus. De Surinaamse vice-president Adhin heeft zondag in zijn statement ook de ouders van schoolkinderen toegesproken. Hij zei hierover:

“De afgelopen dagen hebben wij veel berichten ontvangen van bezorgde ouders van examenklasleerlingen. Wij begrijpen dat u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw kind. Tegelijkertijd hebben wij een verantwoordelijkheid om onze leerlingen te garanderen van onderwijs, en in dit geval, van een diploma.

Het Ministerie heeft duidelijke protocollen ontwikkeld. Gezien de voorbereidingen die zijn getroffen, heb ik er vertrouwen in dat teamwork tussen u als ouders, onze docenten en het ministerie ervoor zullen zorgen dat onze kinderen op een veilige manier de eindstreep kunnen halen.

Ook hier geldt het stuk van verantwoordelijkheid die wij met z’n allen dragen voor elkaar. Laten wij als volwassenen het goede voorbeeld geven en samenwerken. Spreekt u elkaar op respectvolle manier aan op zaken die beter of anders zouden kunnen, opdat wij veilig onderwijs kunnen garanderen.”

- Advertentie -

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (5)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait