Bij 33-jarig bestaan: NDP viert geen feest, maar bezint zich

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous next


NDP feliciteert alle rechtgeaarde partijleden, sympathisanten en alle waarachtige Surinamers met de jaardag van de partij vandaag 4 juli. De partij herdenkt haar 33e verjaardag onder niet bepaald prettige omstandigheden. We zitten als natie midden in een oorlog met het Covid-19 virus waarvan het einde nog niet in zicht is en moeten ook de gevoelige verkiezingsnederlaag zien te verwerken. Onder deze omstandigheden lijkt het daarom gepast om geen feest te vieren maar eerder te bezinnen. 

Een woord van dank gaat uit naar alle stonfutu’s die ondanks alles toch op onze partij gestemd hebben, vooral gelet op de zeer moeilijke economische omstandigheden in het land waaronder ons volk gebukt moet gaan. Het ligt namelijk voor de hand dat de zittende regering hiervan verweten wordt, maar vergt inzicht om de ware oorzaken te begrijpen. De komende regering zal zonder meer met de uitdagingen die hiermee gepaard gaan geconfronteerd worden en dan zal al gauw blijken dat alleen met een nationale inspanning wij als land zullen overwinnen.

Wij feliciteren degenen die verkiezingswinst hebben behaald en accepteren onze plaats in de oppositie van waaruit een constructieve opstelling en zeker alle ondersteuning verwacht mag worden, indien het gaat om het nationaal belang.
In het bijzonder onze leden en sympathisanten wil ik namens de partijleiding van harte feliciteren met deze dag en vraag hen het hoofd zeker niet te laten hangen, maar deze dag te zien als een nieuwe kans om van de gemaakte fouten te leren en met vereende krachten onze partij verder voor te bereiden op de toekomstige uitdagingen die wij ongetwijfeld op onze weg zullen tegen komen. De NDP heeft keer op keer bewezen dat zij de veerkracht heeft om altijd terug te komen van een achterstand. Er is veel werk aan de winkel.
Namens de partijleiding,

Ramon Abrahams, 
Ondervoorzitter

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (7)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait