Bendeleden na achtervolging klem gereden door vrouwelijke politieagenten

Shoeket logo

Bron: Waterkant

27 Juni 2020 18:00

Voor mij lezen

Deze vier mannen maken deel uit van een bende van acht inbrekers, die door de politie in Suriname zijn aangehouden. De Surinaamse politie deelde deze foto’s van vier verdachten via haar officiële website.

Rechercheurs van de afdeling Recherche Paramaribo, bijgestaan door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo( RBTP) en twee vrouwelijke agenten van het politie bureau Geyersvlijt hebben op zaterdag 20 juni acht verdachten aangehouden.

Het gaat om Fabian W., Diego S., Clayton L. Sergio O., Angelo M., Delano V., Stafford V., en Clarence W. Ze zijn aangehouden op verdenking van gekwalificeerde diefstal meermalen gepleegd. Deze bende heeft vermoedelijk inbraken gepleegd bij tenminste vier handelszaken in Paramaribo.

De bendeleden Angelo M., Delano V., Stafford V., en Clarence W. reden in een auto en zijn na een achtervolging klem gereden door twee vrouwelijke agenten van het politie bureau Geyersvlijt. Zij kregen vervolgens assistentie van andere surveillerende politie eenheden ten einde de verdachten over te brengen naar het bureau.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn alle acht mannen, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld meldt het KPS.

- Advertentie -
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel