Bende van negen vast wegens winkeldiefstal

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

24 Juni 2020 15:03

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Op twee verschillende momenten is het bewakers gelukt negen verdachten in de kraag te vatten. In een kledingzaak aan de Jodenbreestraat hadden ze kledingstukken, petten, slippers en accessoires gestolen. De bende is in verzekering gesteld wegens gekwalificeerde diefstal.

Volgens de voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname die het bericht woensdag lanceerde, werden Viswanath B., Earl M., Arnold V. en Regillio V. op 17 juni door de bewaking op heterdaad betrapt. Het viertal gooide een tas over de schutting van de winkelzaak, waarna zij over de muur sprongen. Daarbij werden ze direct aangehouden door de alerte wachters en overgedragen aan de politie van het bureau Centrum.

Vier dagen daarvoor waren Raoel B., Sunil P., Jurmain R., Andy T. en Ronny M. eveneens door de bewakers aangehouden. In de tas die over de schutting was gegooid, werden onder meer een groot aantal kledingstukken aangetroffen. De gestolen spullen zijn in verband met het onderzoek in beslag genomen. Het is de bedoeling dat ze naderhand terug worden gegeven aan de eigenaar. De recherche van Paramaribo is belast met het onderzoek.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel