Broers aangehouden voor bedreiging politici

Shoeket logo

Bron: Starnieuws

6 Juni 2020 15:00

Voor mij lezen
loadingfoto
previous next


Marciano H. (41) en zijn zes jaar jongere broer Dwight H. zijn vandaag in verzekering gesteld voor bedreiging met een misdrijf. Via sociale media ging gisteren, vrijdag, een filmpje van Marciano viraal waarin hij politici en hun familie bedreigt hen van kant te zullen maken. Hij zwaaide in het filmpje tijdens het uiten van de bedreigingen met een mes, kennelijk om kracht bij te zetten bij zijn tirade.

Eén van de bedreigde personen deed aangifte tegen Marciano - alias Ingi Pe - waarna de politie begon met zijn opsporing. De afdeling Public Relations van de politie zegt dat het Marciano waarschijnlijk de hete adem van de politie in zijn nek voelde, waardoor hij via een vriend contact maakte met de politie om door te geven waar hij was. Hij is vervolgens opgehaald, voorgeleid en zit nu achter de tralies.

In het verlengde van het onderzoek kwam ook de jongere broer van Marciano als verdachte in beeld. Hij heeft het filmpje opgenomen en viraal laten gaan. Dwight (35) heeft zich aangemeld bij de politie. Ook hij is in verzekering gesteld voor bedreiging met een misdrijf.
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel