Recreatieoorden per direct gesloten

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous Districtscommissaris Armand Jurel van Para. (Foto: BIC Para) next


De recreatieoorden in het district Para zijn per onmiddelijke ingang gesloten. Meeneem service voor restaurants en andere eethuizen en consumptie in bars of voor winkelpanden is verboden. Alle aangekondigde versoepelingsmaatregelen op recreatieoorden en voor horecabedrijven in Para, zijn per 1 juni opnieuw ingesteld door districtscommissaris, Armand Jurel.

“Het commissariaat van Para stopt in beginsel ook de administratieve dienstverlening voor twee weken. Uitzonderingen zijn mogelijk. Vuilophaalmedewerkers en bestuursambtenaren zullen beperkt hun werk voortzetten en alleen op afroep beschikbaar zijn”, zegt Jurel. De meest recente uitbraak van Covid-19-besmettingen in Suriname, waarbij de code rood van kracht is, maakt dat de burgervader deze maatregelen noodzakelijk acht.

Jurel waarschuwt winkeliers die alcoholische dranken verkopen aan klanten die het ter plekke consumeren, om zulks na te laten. Hij zegt dat de autoriteiten van het district zullen optreden tegen alle samenscholingen met meer dan 5 personen. De dc roept alle ondernemers en de gemeenschap van Para op, om terug te gaan naar de strikte voorzorgsmaatregelen en zodoende gezamenlijk de besmettingen tegen te gaan.

Het aantal corona-infecties is in drie dagen tijd van 12 naar 44 geschoten. Suriname heeft nu 34 actieve gevallen, waarvan vier personen op de Intensive Care Unit van het St Vincentius Ziekenhuis opgenomen.


Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-9)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait