Glenn Dors rekent op steun Nickerianen

Gepubliceerd op:

Bron: De Ware Tijd

Lees voor mij

NIEUW-NICKERIE - Glenn Dors, lijsttrekker van de NPS in Nickerie rekent op de ondersteuning van de Nickerianen om maandag gekozen te worden als DNA-lid. “We hebben als partij de afgelopen weken het veldwerk gedaan en nu is het wachten” of hij één van de vijf Nickeriaanse parlementsleden wordt.

Dors is sinds 2015 lid van de districtsraad (dr) en is nu klaar voor het grotere werk: de assemblee. "Een verkeerde keus zal heel fataal zijn en geen ontwikkeling brengen voor het district, vandaar dat het noodzakelijk is dat wij de juiste mensen plaatsen in het parlement die de ontwikkeling van Nickerie ter hand zullen nemen", zei hij vrijdag tegen de Ware Tijd.

Hij wil zich gaan inzetten om de rijstsector waarop de economie van Nickerie draait uit het dal halen. "Het gaat helemaal niet goed en we zullen met de nieuwe overheid flink moeten investeren, zodat boeren een beter bestaan kunnen hebben en vooral het vertrouwen herwinnen."

"Er is te verdienen in de rijstsector, vandaar dat wij terug willen naar de gloriejaren waar de sector een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de economie van Nickerie." Dors herhaalt het streven dat eerder bekend is gemaakt: in elk kiesdistrict minstens één zetel, "en waar we het niet halen gaan wij compenseren met het district waar er meerdere zetels behaald zullen worden".

De NPS streeft ernaar om landelijk minimaal tien zetels te behalen. "Wij kregen van het hoofdbestuur als opdracht er keihard tegen aan te gaan en te zorgen dat wij een beter Suriname krijgen voor onze kinderen."

Bekijk origineel bericht

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (30)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait