Santokhi: VHP wordt de grootste partij

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous VHP-voorzitter Chan Santokhi spreekt zijn aanhang na een roadshow toe in Lelydorp. next


Chan Santokhi, voorzitter van de VHP tevens lijsttrekker in Wanica, heeft vrijdagavond op Lelydorp voorspeld dat zijn partij als grootste uit de bus zal komen maandag. "We hebben gezegd dat wij 28 zetels zouden halen en wij gaan het tot en met maandag 25 mei blijven zeggen", zei de politicus. Ondervoorzitter Asiskumar Gajadien, nummer 2 op de lijst, verwacht zes van de zeven zetels in Wanica binnen te halen voor de oranjepartij. Ook hij meent dat zijn partij de grootse zal zijn. Het land moet volgens hem bevrijd worden van het 'Bouterse-virus'. 

Na evaluatie van de verkiezingen vijf jaar geleden in V7-verband, had Santokhi aangekondigd dat zijn partij alleen de verkiezingen in zou gaan. Er is toen ook gezegd dat hij een nieuwe VHP zou presenteren, die zal bestaan uit alle Surinamers. Ook de ghetto boys heeft zich aangesloten bij de partij. Santokhi merkt op dat de partij blijft groeien. "We hebben ook gezegd, we gaan naar de regering. "Deze VHP zal Suriname leiden." 

Santokhi zegt dat mensen zich massaal aansluiten bij de VHP omdat ze beseffen dat er maar één politieke partij die in staat is de NDP weg te halen van deze regering. Men geeft vertrouwen in de VHP, meent de politicus. Hij bedankte zijn gehoor voor de steun waardoor de partij is gegroeid. 

Bekijk origineel bericht

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-18)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait