Bejaarde man vermoedelijk vermoord

Gepubliceerd op:

Bron: De Ware Tijd

Lees voor mij

PARAMARIBO - Albert Kruin (83) is vrijdagochtend tegen drie uur levenloos aangetroffen in zijn woning aan de Dinaweg. Het vermoeden bestaat dat de man door misdrijf om het leven is gebracht.

N.K., een nicht van de man, die in de voorste woning verblijft op hetzelfde adres,  werd door haar buurman wakker gemaakt met de mededeling dat hij twee mannen zag weg rennen. De nicht en de buurman namen polshoogte in de achterwoning waar Kruin woonachtig was.

De voordeur van het huis stond open. Het viel N.K. bij het binnentreden gelijk op dat de televisie, die haar oom nauwelijks een week in huis had, ontbrak. In één van de slaapkamers werd Kruin levenloos aangetroffen. De politie werd vervolgens ingeschakeld.

Naar verluidt hebben de inbrekers zich via een raam toegang tot de woning verschaft. Ze hebben waarschijnlijk via de voordeur de plek verlaten. Op het ontzielde lichaam van het slachtoffer werden bloedsporen aangetroffen. Een arts stelde formeel de dood vast.

Kruin is vermoedelijk middels misdrijf omgebracht. Het lijk is voor obductie in beslaggenomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek. Aan de aanhouding van de verdachten wordt gewerkt.

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-7)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait